Mina första......

Hej på er nu ska ni få höra mina första tänder har kommit åh gissa vem som blev GLAD jo min mamma hon tycker d är såååå kul att dem har kommit jag som bara är 5 månader, det är lite tidigt men jag är väldigt tidig med allt ;) mina systrar fick inte sina första tänder så tidigt som jag men nu är jag ju mannen i huset oxå *hihi*


Jag bara älskar banangröt det syns väl *mums*




Detta är min nya leksak och den är bara min det är en läragåstol men det finns en lite finess med den, man kan göra om den till en gunga innan man lärt sig att gå i den och det finns en massa roliga grejer på den oxå!

  
Här sitter jag tryggt i mina storasystrars knä!


Här e jag hos min gudmor, vi var där o fikade i förra veckan det var supermysigt, tycker det går lite långt mellan ggrna men det tar vi igen nu!


En liten bild på hennes underbart söta dotter Daniella

Det var allt för denna gång
Puss o kram
Oliver


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej Oliver...

Jasso du har fått två tänder. Ja mossan hon trodde att mina va på G, men dom har inte visat sig än. Ja ja, det gör inget. Igår så fick jag spruta igen. Men denna gången så var det mot grissjukan. Vi får träffas en dag snart. det var länge sen:)

Du får säga till mamma att hon uppdaterar lite oftare. Vi tycker att det är kul att läsa.

Kram Elliot!

2010-02-03 @ 16:35:59
URL: http://http:/superpojken.blogg.se
Postat av: Elliot

Elliot här!!

Nu tycker jag verkligen det behövs lite uppdatering!!!!! Säg till mamma din att hon får skärpa till sig ;) Det händer ju massor den här tiden och vi vill gärna följa.

Kramiz

2010-03-04 @ 14:18:31
URL: http://http:/superpojken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0